Dienstverlening

Dienstverlening

Het opleggen, rijpen en verpakken van natuurgerijpte Hollandse kaas is een vak apart en vele jaren de hoofdactiviteit van de firma Schep te Meerkerk. Het door Henk Schep opgebouwde specialisme en de jarenlange kennis en ervaring in het veredelen van kaas is in 2009 in Vandersterre Groep geïntegreerd en ondergebracht in de business unit “Vandersterre Holland”.

Door continue optimalisering en modernisering biedt Vandersterre Holland ongekende mogelijkheden voor de opleg en veredeling van natuurgerijpte Hollandse kaas. Voor een flexibele, snelle en efficiënte orderverwerking bieden wij tevens een compleet pakket aanvullende diensten zoals: banderolleren, etiketteren, kleurcoaten, per stuk uitwegen, orderpicken op alle typen emballagedragers tot en met de levering aan uw klant.

Met een totale opslagcapaciteit van meer dan 10.000 ton worden alle soorten en modellen kaas gerijpt; van 16 kilo tot aan 4 kilo geitenkaas. Door gebruik te maken van geautomatiseerde lijnen en toepassing van robottechniek worden maar liefst 6.250 kazen per uur onderhouden en behoort ook het automatisch beladen en ontladen van alle type boxen tot de mogelijkheden.

Als professionele en onafhankelijke dienstverlener voldoen wij uiteraard aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, alle rijpingslocaties zijn IFS, BRC, SKAL en proces gecertificeerd. Dit alles om een veilig product te kunnen bieden met een goede en constante kwaliteit. Graag verwelkomen wij u om vrijblijvend onze locaties te bezichtigen.

Ga naar boven