HBO stagiair(e) HRM

HBO stagiair(e) HRM

Vandersterre Groep Packaging in Grootebroek is dé verpakkingsspecialist van de Vandersterre Groep Bedrijven B.V. Als zelfstandig opererende business unit is zij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende kaasverpakkingsbedrijven van Nederland. Een ultramodern innovatief bedrijf, dat gespecialiseerd is in het snijden en verpakken van Hollandse natuurgerijpte kaas. Wekelijks wordt kaas verpakt dat zijn weg vindt naar de industrie, horeca, catering en de retail in binnen- én buitenland. Ondanks robottechniek en alle automatisering heerst er, bij alle 150 'kaasgekke' medewerkers, liefde voor het ambachtelijke product dat kaas nu eenmaal is.

Voor onze HR afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e)

HBO stagiair(e) HRM 

Dit bieden wij:
Een uitdagende en afwisselende stage in een enthousiaste en dynamische werkomgeving. De HR afdeling, ook (mede) verantwoordelijk voor de salarisadministratie, vertegenwoordigt alle medewerker binnen Packaging. Binnen de afdeling van Packaging liggen mooie uitdagingen met actuele onderwerpen zoals duurzame inzetbaarheid van medewerkers en het optimaliseren van de personele planning binnen onze productieomgeving. Op de HR afdeling van Packaging leer je alle aspecten van het HR vak kennen. Als stagiair(e) krijg je de ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Dit ga je doen:
Als stagiair(e) loop je mee met de dagelijkse werkzaamheden van de HR afdeling. Dit zijn zowel beheersmatige als projectmatige werkzaamheden. Daarnaast ga je aan de slag met een opdracht die aansluit op een actueel thema. Deze opdracht wordt door Packaging in overleg met jou bepaald. Je eigen inbreng wordt daarbij op prijs gesteld.

Dit zoeken wij:
Wij zoeken een gemotiveerde, vakgedreven stagiair(e) die beschikt over een professionele houding en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je studeert op HBO niveau Human Resource Management (HRM) of een vergelijkbare studie.

Startdatum stage
Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week en voor een periode van minimaal vijf maanden.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ga naar boven