Medewerker Prijsafdeling - Food

Medewerker Prijsafdeling - Food

 

Vandersterre Groep Packaging B.V. in Grootebroek is dé verpakkingsspecialist van Vandersterre Groep Bedrijven B.V.. Als zelfstandig opererende business unit is zij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende kaasverpakkingsbedrijven van Nederland. Een ultramodern innovatief bedrijf, dat gespecialiseerd is in het snijden en verpakken van Hollandse natuurgerijpte kaas. Wekelijks wordt kaas verpakt welke zijn weg vindt naar de industrie, horeca, catering en retail in binnen- én buitenland. Ondanks robottechniek en alle automatisering heerst er, bij alle 185 'kaasgekke' medewerkers, liefde voor het ambachtelijke product dat kaas nu eenmaal is.

In verband met uitbreiding van onze activiteiten, zijn wij op zoek naar:Medewerker Prijsafdeling M/V  (fulltime)
 


Functieomschrijving
Kwaliteit en daarmee uitstraling van het eindproduct staan binnen de functie van Medewerker Prijsafdeling centraal. De medewerker Prijsafdeling draagt zorg voor het correct uitwegen van halffabricaten welke geproduceerd worden binnen de afdeling Productie en draagt zodoende bij aan de uitstraling van de producten die de klant wenst. Daarnaast dient de medewerker Prijsafdeling verschillende disciplines te beheersen. Hierbij kan gedacht worden aan het bedienen en instellen van machines zodat de productieplanning op een efficiënte manier wordt gerealiseerd. De medewerker Prijsafdeling is georganiseerd en werkt ordelijk, accuraat en efficiënt in een enthousiast team.

Wat vragen wij
Je houdt van aanpakken, bent flexibel, staat stevig in je schoenen en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent in staat om zelfstandig te werken (MBO werk- en denkniveau of aantal jaren relevante ervaring) en je hebt plezier in nauwkeurig en kritisch werken. Je hebt gevoel voor orde, netheid, kwaliteit en hygiëne. Je bent proactief, zelfverzekerd en deinst er niet voor terug om het voortouw te nemen binnen een groep om zodoende een hoger resultaat in kwaliteit en output te behalen.
Ervaring in het op een juiste manier bedienen, instellen en onderhouden van machines is een pré. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. Je beschikt over een ruime dosis aan flexibiliteit in het verrichten van werkzaamheden in zowel dag-, avond- als zaterdagdiensten. Voor de Medewerker Prijsafdeling zijn de werktijden wisselend van dagdienst tot avonddienst in tijdvakken tussen 06.00 en 23.00u welke roostermatig vastgelegd zijn.

Ons aanbod 
Ben jij woonachtig in de omgeving van Grootebroek? Zoek jij een verantwoordelijke en afwisselende baan in een groot en enthousiast team, een prettige werksfeer binnen een modern, innovatief en groeiend bedrijf? Wij bieden een goede beloning conform cao, die overeenkomt met de zwaarte van de betreffende functie.

Is je interesse gewekt, pas jij in het profiel én ben jij op kort termijn beschikbaar?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Medewerker Prijsafdeling - Food neem je contact op met afdeling HR op nummer 0228-594048. Website: Ga naar website

 

 


Trefwoorden: Medewerker Prijsafdeling - Food - vacature medewerker productie - Kaas - instellen van machines - onderhouden van machines - voedingsmiddelen industrie - food - productiewerk - kaasverpakking - kaasverpakkingsbedrijf - versnijden - verpakken - productie medewerker - mbo - noord-holland - hoorn - bovenkarspel - hoogkarspel - enkhuizen - grootebroek

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Ga naar boven