Ontdek ons

Ontdek ons

Vandersterre Groep is een groothandel, merkenleverancier, exporteur, dienstverlener en verpakker van Hollandse kaasspecialiteiten, die wij o.a. in eigen beheer produceren.

In de rijke geschiedenis van Vandersterre Groep is er veel veranderd. Van ooit een traditionele kaashandel is Vandersterre Groep B.V. nu een nationaal en internationaal opererende onderneming waarin de krachten van een viertal verschillende gespecialiseerde business units gebundeld zijn. Door de diversiteit aan producten en diensten en de toegevoegde waarde die Vandersterre Groep hiermee biedt wordt een centrale rol in de logistieke keten vervuld.

Wij zijn succesvol door onderscheidend, creatief en innovatief; kortom van toegevoegde waarde te zijn in de activiteiten waarop we ons hebben toegelegd: het produceren, veredelen (opleggen en rijpen), verpakken en vermarkten van kwalitatief hoogwaardige kaas.

Ondanks dat we een belangrijke rol in de markt vervullen, blijven wij no-nonsense, flexibel, direct, eerlijk en open, hetgeen kenmerkend is voor onze cultuur en te zien is in de inrichting van onze bedrijfspanden. Zowel richting onze afnemers als onze toeleveranciers zijn wij voorstander van partnerschap. Open en eerlijke communicatie en respect voor elkaar, elkaars wensen en doelstellingen om gezamenlijk optimaal resultaat te behalen dat beiden continuïteit biedt, nu en in de toekomst.

Centraal in ons doen en denken staat de passie voor kaas. Want kaas verkopen doe je niet alleen met je verstand maar vooral met je hart. Mensen en kaas vormen de belangrijkste elementen van Vandersterre Groep, zoals weerspiegelt in ons logo. De traditie, de liefde voor het ambachtelijke product kaas en het enthousiasme van onze medewerkers delen we graag met onze partners.

Vandersterre Groep B.V. bestaat uit twee verschillende business units, elk met een eigen discipline:

 

Ga naar boven