Operator - Food

Operator - Food

Vandersterre Groep Packaging in Grootebroek is dé verpakkingsspecialist van de Vandersterre Groep Bedrijven B.V.. Als zelfstandig opererende business unit is zij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende kaasverpakkingsbedrijven van Nederland. Een ultramodern innovatief bedrijf, dat gespecialiseerd is in het snijden en verpakken van Hollandse natuurgerijpte kaas. Wekelijks wordt kaas verpakt dat zijn weg vindt naar de industrie, horeca, catering en de retail in binnen- én buitenland. Ondanks robottechniek en alle automatisering heerst er, bij alle 160 'kaasgekke' medewerkers, liefde voor het ambachtelijke product dat kaas nu eenmaal is.

In verband met de uitbreiding van onze activiteiten, zijn wij op zoek naar:

Operator m/v (fulltime)

Functieomschrijving
Als operator ben je het aanspreekpunt van een verpakkingslijn. Je draagt de (eind)verantwoordelijkheid voor het optimaal versnijden en verpakken van alle productieorders, waarbij een kwalitatief eindproduct in oogschouw moet worden genomen. Daarbij is het bedienen, instellen en onderhouden van het machinepark van belang voor een efficiënte doorloop teneinde de gestelde productieplanning. Je zal daarvoor de werknemers aan de productielijn gaan sturen, coördineren en instrueren. Je werkt als operator georganiseerd, accuraat, resultaatgericht en efficiënt in een enthousiast team met veel verantwoordelijkheid.
Voor de fulltime operator zijn de werktijden wisselend van dagdienst tot avonddienst (werktijden zijn tussen 06:00 en 01.00u).

Wat vragen wij
Iemand die de handen uit de mouwen wilt steken en met veel enthousiasme, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel aan de slag gaat. Kennis van het bedienen van machines is noodzakelijk. Daarom verwachten we ook MBO werk- en denkniveau met technisch inzicht. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is dan ook een vereiste. Een flexibele instelling en het kunnen houden van overzicht op het productieproces worden zeer gewaardeerd. Ervaring in de levensmiddelenindustrie in een pré.

Ons aanbod
Ben jij woonachtig in de omgeving van Grootebroek? Zoek jij een verantwoordelijke en afwisselende baan met een prettige werksfeer binnen een modern, innovatief en grensverleggend? Wij bieden een goede beloning die overeenkomt met de zwaarte van de betreffende functie.

Is je interesse gewekt, pas jij in het profiel én ben jij op kort termijn beschikbaar?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via het online sollicitatieformulier

Voor vragen en meer informatie over de functie van Operator - Food neem je contact op met Karina Hendriks op nummer 0228-594048. Website: Ga naar websiteTrefwoorden: operator - Vacature - Kaas - MBO - Industrie - Productie - Voedingsmiddelen industrie - Food - Noord-Holland - Grootebroek - versnijden - verpakken - Enkhuizen - Hoogkarspel - operator productielijn - operator food - 

  


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ga naar boven