Project Coördinator Verpakkingen

Project Coördinator Verpakkingen

Vandersterre Holland is een groothandel en verpakker van Hollandse kaasspecialiteiten, die wij onder andere in eigen beheer produceren. We zijn succesvol in het produceren, veredelen (opleggen en rijpen), verpakken en vermarkten van een hoogwaardig assortiment kaas. Vanuit een traditionele kaashandel zijn we inmiddels uitgegroeid naar een sterke nationaal en internationaal opererende onderneming met meer dan 250 medewerkers.
Naast onze merken en variëteiten Prima Donna, Landana en Beemster van ’t mes maken wij ambachtelijke kazen als Boer ‘n Trots, Bioweide en Blije Geit en bovendien buitenlandse-, kruiden- en seizoenskazen onder diverse (private) labels onderdeel uit van ons zeer veelzijdige assortiment. Samen met kwaliteitsbewaking is kwaliteitsverbetering en productontwikkeling binnen Vandersterre een continue proces. Centraal in ons doen en denken staat echter de passie voor kaas. De liefde voor ons eerlijke, ambachtelijke product, onze trots en ons enthousiasme delen we graag en zijn kenmerkend voor onze bedrijfscultuur.

Wij zoeken per direct een:

Project Coördinator Verpakkingen (Packaging proces)
24-40 uur


Wil jij graag 99 ballen in de lucht houden? Ben jij bereid om je onder te dompelen in onze specifieke kennis van kaas én het verpakken daarvan? Sta jij sterk in je schoenen en laat je niet over je heen lopen? Dan is deze uitdagende en verantwoordelijk job echt iets voor jou!

Als Project Coördinator Verpakkingen werk je samen met de afdelingen Marketing, Sales, Inkoop, Voorraadbeheer en draagt zo bij aan het optimaal verpakken van onze merken, concepten en private labels. Hiertoe werk je daarom nauw samen met de collega’s van onze ultra moderne versnij- en verpakkingslocatie in Grootebroek (Noord-Holland).
Binnen onze klant-specifieke en interne verpakkingsprojecten zorg jij met het team dat de folies, stickers, dozen, kortom alles omtrent non-food tijdig geregeld is. Je bewaakt de planning en voortgang van de verpakkingsprojecten en hebt veel (telefonisch) overleg met je interne stakeholders, klanten en leveranciers. Je bent de spil tussen de afdelingen Marketing, Sales en Operatie. Je werkt vanuit ons inspirerende stijlvolle kantoor in Bodegraven en 1 keer per 2 weken vanuit de locatie in Grootebroek.


Verantwoordelijkheden

 • Verpakkingsmanagement.
 • Afstemming workflow met klanten en leveranciers.
 • Klantcommunicatie met inkopers, categoriemanagers en verpakkingsdesigners.
 • Ontwikkelen en bewaken projectplanningen.
 • Verslaglegging en deelname in projectteams.
 • Deelname in ontwikkeltrajecten van nieuwe artikelen.
 • Proactieve ontwikkeling van klant specifieke kaas- en verpakkingsoplossingen.


Profiel 

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of ervaring.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare functie.
 • Kennis van grafische bestanden en diverse druktechnieken.
 • Affiniteit met verpakkingsvormen, technieken en materialen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden.
 • Zelfstandig en gestructureerd werkend organisatietalent.
 • Hands-on, teamspeler, flexibel, accuraat en proactief.

 

Wij bieden
Een afwisselende functie in een professioneel en enthousiast team binnen een gedreven en groeiende organisatie. Wij bieden jou een marktconforme salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij interesse in deze functie én voldoe jij aan ons profiel?
Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV met foto. Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier.
Voor vragen en meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Simone Voorn, HR Manager op telefoonnummer 0712-606111.

Ga naar boven