Speciaalzaken

Speciaalzaken

Speciaal voor het traditionele kanaal heeft Vandersterre Holland prachtige concepten ontwikkeld zoals Bioweide en Boer’n Trots. Naast bekende Nederlandse kaasmerken, waaronder de eigen merken Prima Donna, Landana en Ouwe Jongens, biedt Vandersterre Holland een omvangrijk assortiment buitenlandse kaas, verdeeld in een kern- en specialiteitenassortiment. Door jarenlange ervaring wordt er een evenwichtig en compleet assortiment Hollandse en buitenlandse kaas aangeboden, uiteraard afgestemd op de wensen van de consument van vandaag. Wat natuurlijk niet mag ontbreken in het assortiment van Vandersterre is oer-Hollandse boerenkaas; vanaf de oprichting tot op de dag van vandaag een specialisme. Ons boerenkaasassortiment is breed en diep; van jong tot oud-brokkel of met smakelijke kruiden, kazen vanaf 400 gram verpakt tot wel 80 kilo uitsnij! Wat u zoekt hebben wij, meestal direct uit voorraad leverbaar, in huis. Of kom kijken en proeven in ons ambachtelijke boerenkaaspakhuis. Wij nodigen u van harte uit ons te bellen voor een afspraak, tel. 0172-606132.

Beemster van 't mes
Niet zomaar een Beemster kaas, maar eentje die u alleen bij de echte kaasspecialist kan kopen. Deze Beemster van ‘t mes is extra groot en dat betekent extra lekker. Dit komt doordat een grote kaas langzamer rijpt en zo heel geleidelijk zijn rijke en volle smaak krijgt. En de naam zegt het al: altijd versgesneden van ‘t mes. Bovendien, door de kaas vers voor u af te snijden blijft de pure smaak van de kaas bewaard.

Beemster van ’t mes is verkrijgbaar in de leeftijden Jong tot en met Oud. Daarnaast hebben we ook een assortiment heerlijke 35+ kaas en komijnekaas. En voor de liefhebber de oude, 2 jaar gerijpte Klassiek en de 3 jaar oude X-O brokkelkaas. Natuurlijk vers van ’t mes!

Vandersterre Holland is altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers! 
Werken met een oer-Hollands product. Dat is iets waar Vandersterre Holland trots op is. Het is de passie voor het vak én het product dat wij graag willen delen. Delen met een ieder die net zo houdt van kaas als wij. Daarom zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die aan de slag willen met onze kaasmerken!

Of u een eigen winkel of een vaste standplaats op de markt heeft, in alle gevallen kunt u bij ons terecht. Onze brede assortiment kaasspecialiteiten biedt vele mogelijkheden. En natuurlijk hoeft u dit niet alleen te doen. Onze ervaring delen wij namelijk graag met anderen. Daarom helpen wij u. Niet alleen op weg, maar ook daarna blijven we u ondersteunen en adviseren.

Als groothandel en merkenleverancier van Hollandse kaasspecialiteiten hebben wij veel kennis in huis. Waardevolle kennis die wordt ingezet voor een optimale samenwerking met onze afnemers. Onze kennis in combinatie met het brede assortiment kaasspecialiteiten maakt het verschil voor u! Naast onze merken Prima Donna, Landana en Ouwe Jongens, hebben wij een prachtig assortiment Kaas van de Boerderij, afkomstig van Landgoed Kaamps. Tevens bieden wij biologische, buitenlandse en speciaal voor de markt ontwikkelde specialiteiten aan. Keuze genoeg!

Naast persoonlijke begeleiding van onze buitendienst, krijgt u ook promotionele ondersteuning middels onze jaarkalender voor markten & speciaalzaken met veel (spaar)acties, innovaties, promoties en premiums (zoals posters en receptkaarten). U wordt op weg geholpen met uw assortimentssamenstelling, het verkopen van kaas en bent u op zoek naar een nieuw verkooppunt op de markt? Dan kunnen wij u verder helpen. Klik hier voor meer informatie over de samenwerking van Vandersterre Groep met onze marktformules Holland Kaas Centrum (HKC), Daalder Kaas & KaasKoning.

Met onze persoonlijke begeleiding en unieke kaasspecialiteiten kunt u zich duidelijk onderscheiden! Heeft u interesse in een samenwerking of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Beemster van ’t mes

 

 

Ga naar boven