Verpakken

Verpakken

Vandersterre Groep Packaging is gespecialiseerd in het snijden en verpakken van natuurgerijpte Hollandse kaas met een rijke traditie die terug gaat tot de oprichting in 1929 onder de naam De Graaff Kaas B.V.. Na de fusie in 2009 met Vandersterre Groep is De Graaff Kaas sinds juni 2010 als zelfstandige business unit eenduidig verder gegaan onder de naam Vandersterre Groep Packaging B.V..

Vandaag de dag is Vandersterre Groep Packaging een ultramodern innovatief bedrijf. Zij is de verpakkingsspecialist voor de Vandersterre Groep, maar als één van de meest toonaangevende kaasverpakkingsbedrijven van Nederland tevens de verpakker voor vele partners in retail en foodservice.

Met het gereed komen van de nieuwbouw van het moderne verpakkingscentrum in Grootebroek in 2011 is Vandersterre Groep Packaging klaar voor de toekomst en nog beter in staat vele afnemers te voorzien van bijna elke gewenste verpakkingsvorm.

Of het nu gaat om verpakkingen voor consument of voor horeca en grootverbruik, stukken of plakken, specifieke soorten, (vaste) gewichten, vormen of verpakkingsmaterialen: niets lijkt onmogelijk om te versnijden en te verpakken.

Ondanks robottechniek en alle automatisering heerst er, bij alle 'kaasgekke' medewerkers, liefde voor het ambachtelijke product dat kaas nu eenmaal is.

Ga naar boven