Junior Winkel Account Manager

Junior Winkel Account Manager

Vandersterre Holland is een groothandel en verpakker van Hollandse kaasspecialiteiten, die wij onder andere in eigen beheer produceren. We zijn succesvol in het produceren, veredelen (opleggen en rijpen), verpakken en vermarkten van een hoogwaardig assortiment kaas. Vanuit een traditionele kaashandel zijn we inmiddels uitgegroeid naar een sterke nationaal en internationaal opererende onderneming met meer dan 250 medewerkers en actief in meer dan 60 landen. Naast onze merken en variëteiten Prima Donna, Landana en Beemster van ’t mes maken ambachtelijke kazen als Boer ‘n Trots, Bioweide en Blije Geit en bovendien buitenlandse-, kruiden- en seizoenskazen onder diverse (private) labels onderdeel uit van ons zeer veelzijdige assortiment. Samen met kwaliteitsbewaking is kwaliteitsverbetering en productontwikkeling binnen Vandersterre een continue proces. Voor ons innovatieve vermogen en onze creativiteit worden wij regelmatig beloond met internationale awards. Centraal in ons doen en denken staat echter de passie voor kaas. Bij Vandersterre Groep genieten wij al 70 jaar van onze Hollandse kaas. De liefde voor ons eerlijke, ambachtelijke product, onze trots en ons enthousiasme delen we graag en zijn kenmerkend voor onze bedrijfscultuur.

Voor onze buitendienst Retail & Foodservice zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, gedreven en klantvriendelijke fulltime:


Junior Winkel Account Manager


De Functie
Als Winkel Account Manager Retail & Foodservice maak je onderdeel uit van het Verkoopteam Retail & Foodservice en ben je verantwoordelijk voor het versterken van de positie van de merken en kaasconcepten van ons bedrijf en van de relatie met de ondernemer, bedrijfsleider of afdelingschef van de diverse supermarkten in jouw rayon.

 • Je onderhoudt een goede en duurzame relatie met ondernemers, bedrijfsleiders en afdelingschefs van supermarkten en horecagroothandel op filiaal/vestigingsniveau én eventueel ook met tussenpersonen van de formules, welke verantwoordelijk zijn voor de vers begeleiding.
 • Je realiseert een optimale aanwezigheid van het assortiment door controle van het winkelassortiment met het formuleassortiment en zorgt ervoor dat de ontbrekende producten worden besproken en/of toegevoegd.
 • Verkopen van omzet verhogende activiteiten op de winkelvloer en het uitvoeren van deze activiteiten o.a. het maken van presentaties, verzorgen van demonstraties.
 • Acquisitie van nieuwe vrije supermarkten/ondernemers binnen het retailkanaal.
 • Bijdragen aan het verzamelen van strategische marktinformatie.
 • Je voert alle bijkomende administratieve werkzaamheden uit zoals het rapporteren en vastleggen van bezoekverslagen.
 • Je werkt in Midden- en Zuid-Nederland.


Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over ervaring in de FMCG, bijvoorbeeld op de supermarktvloer als bedrijfsleider of afdelingschef.
 • Je hebt een sterke verkoopdrive, bent resultaatgericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je werkt effectief en zelfstandig en kan prioriteiten stellen.
 • Je bent ondernemend, creatief, klantgericht en hebt gevoel voor relaties op verschillende niveaus.
 • Je hebt een flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je bent in bezit van een geldig rijbewijs.
 • Je bent woonachtig in de regio ten zuiden van de lijn A12.


Wat bieden wij?
Vandersterre Holland B.V. is een solide en groeiende onderneming. Jij werkt samen met een professioneel en ambitieus sales- en marketing voor de Nederlandse markt. Wij bieden jou een marktconforme salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij interesse in deze functie én voldoe jij aan ons profiel?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV en pak meteen deze kans om te laten zien hoe commercieel je bent! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Winkel Account Manager neem je contact op met de heer Rado Paulis, Sales Manager op nummer 0172-606111.Ga naar boven